HOLIDAY INN GUATEMALA CITY ****
Guatemala - Guatemala City
4310 EUR

 

Ziua 01 : SOSIRE IN GUATEMALA CITY

Seara, cina la un restaurant local in Guatemala City.La sosire in Guatemala City vei intampinat de reprezentantii locali si vei fi transferat cu masina privata de la aeroport la hotel.Zbor international Panama City - Guatemala City.

Mese- Cina

Ziua 02 : GUATEMALA CITY - ANTIGUA

Seara, cina la Restaurantul LAS ANTOCHAS in Antigua.Transfer privat Guatemala City - Antigua.In turul panoramic al orasului Guatemala City vei cunoaste principalele atractii ale orasului: Piata Constitutiei, Palatul National, Catedrala, Centrul Cultural Miguel Angel Asturias si monumentele si arhitectura din Sexta Avenida, Avenida de la Reforma, Avenida de las Americas, La Canada.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 03 : ANTIGUA

Seara, cina la Restaurantul LAS ANTOCHAS in Antigua.In turul orasului Antigua vei vizita Muzeul Muzicii, o ferma de cafea, Muzeul Armelor; vei vizita manastirile La Merced si San Francisco. Turul se va incheia cu vizita la Muzeul Jadului.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 04 : ANTIGUA - LACUL ATITLAN (PANAJACHEL)

Seara, cina la Restaurantul CASABLANCA in Panajachel.De la Atitlan vei transferat la Panajachel.Dupa o plimbare cu barca pe Lacul Atitlan, vei debarca la Santiago Atitlan, vei vizita Templul Maximon, dupa care vei continua turul spre San Juan La Laguna, unde iti vei marca trecerea, plantand un arbore; vei merge prin lanurile de porumb - milpas si vei afla detalii despre viziunile cosmice ale poporului mayas si despre sacralizarea granelor in cultura maya. Turul este urmat de o degustare a maancarurilor traditionale pregatite de o localnica.Transfer Antigua - Lacul Atitlan.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 05 : PANAJACHEL - CHICHICASTENANGO - GUATEMALA CITY

Dupa micul dejun, vei pleca spre Chichicastenango, orasul aborigen cunoscut pentru cultura K‘iche‘ Maya; vom fi condusi de ghid in piata locala Chichicastenango unde pot fi cumparate suveniruri. In tur este inclusa si Bazilica Pascual Abaj. Dupa amiaza vei continua drumul spre Guatemala City; la sosire vei face un tur panoramic al orasului, vizitand Piata Centrala unde se afla Palatul National si Catedrala Metropolitana.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 06 : GUATEMALA CITY - FLORES - TIKAL

La sosirea pe aeroportul din Flores, vei fi intampinat de ghid si transferat la Parcul National Tikal. In Tikal, vei vizita Piata Centrala, unde se afla faimosul Templu Marele Jaguar, Templul Mastilor, precum si Acropolis din Nord. Cina se va servi la hotel.Zbor intern Guatemala City - Flores.Vei fi transferat cu masina privata de la hotel la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 07 : TIKAL - RIO DULCE - QUIRIGUA - COPAN

Dupa micul dejun, vei pleca spre Copan. Prima oprire va fi in Rio Dulce. Vei continua apoi spre Quirigua, un vechi sit arheologic mayas din departamentul Izabal; vei admira vestigii ale unei stravechi culturi. Spre seara vei ajunge in Copan - Honduras.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 08 : COPAN - TEGUCIGALPA

Traseul continua catre Tegucigalpa - capitala Hondurasului; cina se va servi la hotel.Dimineata vei vizita ruinele maya de la Copan - fosta capitala mayasa intre 400 si 800 e.n., unul dintre cele mai mari si mai impresionante dintre centrele Maya descoperite pana acum.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 09 : TEGUCIGALPA - EL GUASAULE - LEON

Turul de oras in Leon include vizita la Casa Memoriala a poetului Ruben Dario, Galeriile de Arta Ortiz Gurdian si Catedrala.Dupa micul dejun, vei fi transferat la El Guasaule, punctul de frontiera dintre Honduras si Nicaragua. Vei fi asistat pe timpul procedurilor de trecere a frontierei, dupa care vei continua drumul spre Leon, al doilea oras ca marime din Nicaragua.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 10 : LEON - MANAGUA - GRANADA

In turul de oras in Granda (oras situat pe malul vestic al Lacului Nicaragua) va putea fi admirata arhitectura coloniala a orasului.Din Managua transfer catre Granada.Turul panoramic include Parcul Istoric National Loma de Tiscapa, vestigiile fostului Palat Prezidential, Parcul Pacii - situat in centrul orasului, monumentul dedicat lui Simon Bolivar, Teatrul Nationa Ruben Dario si Palatul Culturii. De la El Malecon vei admira Lacul Managua. Turul include si vizita la Situl Acahualinca. Turul se va incheia cu vizita la Parcul National Masaya Volcano.Dupa micul dejun, transfer din Leon la Managua - capitala si cel mai mare oras din Nicaragua.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 11 : GRANADA - OMETEPE ISLAND - GRANADA

Dupa micul dejun, vei pleca intr-o excursie pe Insula Ometepe, situata in mijlocul lacului Nicaragua. Prima oprire va fi la Muzeul de Numismatic si Precolumbian, apoi vei pleca spre rezervatia naturala Charco Verde; dupa vizita la Ojo de Agua vei vizita orasul Atagracia unde vei admira ceramica precolumbiana.

Mese- Mic dejun, Pranz

Ziua 12 : GRANADA - PENAS BLANCAS - SAN JOSE

Dupa micul dejun, vei fi transferat la punctul de trecere a frontierei in Costa Rica, Penas Blancas. De aici vei fi preluat de reprezentantii din Costa Rica si transferat la San Jose.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 13 : SAN JOSE - POAS - LA PAZ - SAN JOSE

Dupa o oprire la o cafenea locala pentru a servi micul dejun, vei vizita o plantatie de cafea; urmatoarea oprire va fi la Vulcanul Poas. Vei vizita Gradinile Cascadelor La Paz si Observatorul fluturilor iar dupa amiaza Ferma de cafe Doka. Spre seara vei ajunge in San Jose.

Mese- Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 14 : SAN JOSE - TORTUGUERO

Dupa micul dejun la un restaurantul local, vei pleca spre debarcaderul Cano Blanco unde te vei imbarca pentru transferul spre Tortuguero; pe drum vei trece pe langa plantatii de cafea, ananas si banani. Vei ajunge la lodge la amiaza. Dupa amiaza vei porni spre Pueblo Tortuguero unde vei vizita Centrul de conservare si plaja Tortuguero.

Mese- Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 15 : TORTUGUERO - ARENAL

Vei participa insotit de ghid la spectacolul trezirii naturii. Early morning boat safari este o experienta unica iar barca te va purta pe canale inguste pentru a putea observa indeaproape flora si fauna regiunii. Vei admira specii de pasari, caimani, crocodili, iguane, maimute, lenesi intr-un splendid cadru natural. Dupa plimbarea pe canale, te vei intoarce la lodge.Vei pleca cu barca spre docurile Cano Blanco si apoi cu autocarul la Arenal. Dupa cina poti incerca binefacerile apelor termale din Arenal.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 16 : ARENAL

Turul la Vulcanul Arenal iti ofera oportunitate de a admira din apropiere maretia acestui vulcan. Turul se va incheia cu o vizita la izvoarele termale Tabacon, unde vei putea face o baie in piscinele cu ape termale aflate in aer liber.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 17 : ARENAL - MONTEVERDE

Dupa micul dejun vei calatori cu microbuzul la Arenal Lake Dam, apoi vei face o croaziera cu barca pe Lacul Arenal spre Rio Chiquito de unde vei fi transferat in Monteverde.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 18 : MONTEVERDE

Dupa micul dejun vei vizita Rezervatia Naturala Monteverde. Acest tur in care vei fi insotit de un ghid naturalist este o buna oportunitate pentru a afla mai multe despre flora si fauna acestei regiuni.Dupa amiaza o ai la dispozitie pentru a explora padurea tropicala.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 19 : MONTEVERDE - MANUEL ANTONIO

Vei pleca spre Manuel Antonio; vei vizita la Parcul National Manuel Antonio, unde vei trai experienta unica de a pasi doar cativa metri pentru a ajunge de pe plaja in jungla; vei observa diverse specii de pasari si mamifere explorand potecile inguste ale junglei; te vei relaxa pe plajele din zona si vei putea face o baie in Pacific. Dupa amiaza vei ajunge la hotel.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 20 : MANUEL ANTONIO

Ziua o ai la dispozitie pentru relaxare si odihna fie in piscina hotelului sau pe plaja. Hotelul pune la dispozitie transport shuttle pentru plaja.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 21 : MANUEL ANTONIO -SAN JOSE - PANAMA CITY

Transfer privat Manuel Antonio - San Jose.Zbor international San Jose - Panama City.La sosire pe aeroportul din Panama City, vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si transferat cu masina privata la hotel.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 22 : PANAMA CITY

Vei face un tur de jumatate de zi al orasului Panama in care vei vizita Catedrala Metropolitana, Muzeul Panama La Vieja, vei continua spre Casco Viejo unde se afla multe monumente importante. Dupa servirea pranzului la un restaurant local, vei face un tur in zona Canalului Panama, care include orasul Balboa. Dupa o scurta vizita in Balboa, vei continua spre docurile Miraflores; vei afla o prezentare a istoriei Canalului Panama.

Mese- Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 23 : PANAMA CITY

Vizitarea Canalului Panama este o experienta unica care te va pune fata in fata cu o adevarata megastructura, una dintre cele mai impresionante constructii ale lumii, care juxtapune spectaculozitatea naturii si maestria ingineresca, intr-o realizare deosebita - canalul, element de legatura a doua oceane ce separa totodata continentele.Cina la Resturantul Tinajas insotita de show folcloric cu muzica live si dansuri traditionale panameze.

Mese- Mic dejun, Cina

Ziua 24 : PLECARE DIN PANAMA CITY

Vei fi transferat cu masina privata la aeroport.

Mese- Mic dejun

 

Legenda:

 • PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat
 • SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti
 • B – mic dejun
 • L – pranz
 • D – cina

 

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Panama City - Bucuresti cu Compania KLM
 • Bilet de avion pentru zbor international Panama City - Guatemala City
 • Bilet de avion pentru zbor intern Guatemala City - Flores
 • Bilet de avion pentru zbor international San Jose - Panama City
 • Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • Transfer privat aeroport - hotel Guatemala City (PVT)
 • Cina la restaurant local in Guatemala City
 • Tur de o jumatate de zi in Guatemala City (PVT)
 • Transfer privat Guatemala City - Antigua (PVT)
 • Cina la Restaurantul Las Antochas in Antigua (PVT)
 • Tur de oras de o zi Antigua (PVT)
 • Transfer privat Antigua - Atitlan Lake (PVT)
 • Plimbare cu barca pe Lacul Atitlan, vizita la Maximon incluzand si ceremonial mayas (PVT)
 • Transfer privat Lacul Atitlan - Panajachel (PVT)
 • Cina la Restaurantul CASABLANCA in Panajachel (PVT)
 • Transfer privat Panajachel - Chichicastenango - Guatemala City, vizita la Pascual Abaj (PVT)
 • Transfer privat hotel - aeroport in Guatemala City (PVT)
 • Transfer privat Flores - Tikal, vizita la templele Marele Jaguar, Mastilor si Acropolis (PVT)
 • Transfer privat Tikal - Rio Dulce - Quirigua - Copan, vizita la Parcul arheologic Quirigua (PVT)
 • Excursie la situl arheologic Copan (PVT)
 • Transfer privat Copan - Tegucigalpa (PVT)
 • Transfer privat Tegucigalpa - El Guasaule - Leon (PVT)
 • Tur privat de oras in Leon (PVT)
 • Transfer privat Leon - Managua (PVT)
 • Tur privat de oras Managua (PVT)
 • Transfer privat Managua - Granada (PVT)
 • Tur privat de oras Granada (PVT)
 • Excursie Granada - Insula Ometepe - Granada (PVT)
 • Transfer privat Granada - Penas Blancas - San Jose (PVT)
 • Excursie San Jose - Poas - La Paz - San Jose (PVT)
 • Transfer privat San Jose - Tortuguero & vizita Pueblo Tortuguero (PVT)
 • Transfer privat Tortuguero - Arenal (PVT)
 • Excursie Vulcanul Arenal & Izvoarele Termale Tabacon (PVT)
 • Transfer privat Arenal - Lacul Arenal - Monteverde (PVT)
 • Tur de jumatate de zi Rezervatia Naturala Monteverde (PVT)
 • Transfer privat Monteverde - Manuel Antonio, vizita in parc (PVT)
 • Transfer privat Manuel Antonio - San Jose (PVT)
 • Transfer privat aeroport-hotel in Panama City (PVT)
 • Tur de oras de o jumatate de zi Panama City (PVT)
 • Tur privat de jumatate de zi Canalul Panama (PVT)
 • Cina si show folcloric la Resturantul Tinajas (SIB)
 • Transfer privat hotel-aeroport in Panama City (PVT)
 • Cazare 23 nopti
 • Mese: 46 Mic dejun, 8 Pranz, 22 Cina,
 • Insotitor de grup din partea Eturia;
 • Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu masina privata, dotata cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza;
 • Taxele de intrare la obiectivele mentionate in program;
 • Taxele de serviciu;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;
 • Consultanta medicala pentru calatorie.

 

 

Servicii suplimentare:

·  Early check-in, late check-out;

·  Excursiile optionale;

·  Mesele nespecificate in program;

·  Produse din minibar;

·  Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;

·  Tips & Gratuities;

·  Asigurarea medicala.

Cazare:

 

 

STANDARD

Guatemala City

HOLIDAY INN GUATEMALA CITY
4* Standard Room

Antigua

SOLEIL HOTEL
4* Standard Room

Panajachel

HOTEL PORTA DEL LAGO
4* Standard Room

Tikal

HOTEL TIKAL INN
4* Standard Room

Copan

POSADA REAL DE COPAN
4* Standard Room

Tegucigalpa

CLARION HOTEL REAL
4* Standard Room

Leon

HOTEL EL CONVENTO
4* Standard Room

Granada

HOTEL PLAZA COLON
4* Standard Room

San Jose

BEST WESTERN IRAZU
3* Standard Room

Tortuguero

PACHIRA LODGE
lodge Standard Room

Arenal

ARENAL PARAISO
3* Standard Room

Monteverde

TRAPP FAMILY LODGE
lodge Standard Room

Manuel Antonio

PARADOR HOTEL
4* Garden View Room

Panama City

RIANDE CONTINENTAL
4* Standard Room

 

TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE

18.11.2011 - 12.12.2011

 

 

STANDARD
minim 20 pers.

STANDARD
minim 15 pers.

TOTAL TARIF/PERSOANA

4.310 EURO

4.480 EURO

Supliment Single

800 EURO

800 EURO